Okej, nu så - RESA!!!

Ja om man går tillbaka till denna bloggs allra första inlägg så ser man att jag faktiskt har haft en tanke om att göra detta till min reseblogg, om det inte funkade att komma igång med en vanlig blogg. Vilket det uppenbarligen inte gjorde eftersom att det var i feburari.

Men nu så, nu är jag ju påväg. Mitt äventyr!

Jag hoppas kunna föra lite dagbok så jag kan gå tillbaka själv och se, och för att mina nära och kära kanske är lite intresserade i vad jag har för mig, man kan ju alltid hoppas.

Vill bara påpeka att den nya designen har jag inte gjort själv alls. Jag tryckte runt lite och så kom jag in på detta tema som redan hade en lite passande "reseblogggsbild" tyckte jag så den fick det bli. Lite grejer som inte är så snyggt + reklam här och där men men, jag kommer ju inte gå in och kolla så ofta själv så det får vara. Ni får stå ut helt enkelt.

Vill än en gång be om ursäkt i förväg för min grammatik och stavning. Eller, bristen på den alltså. (Jag skyller på Norge).
Pappa kommer sitta och svettas varje gång han ska läsa det jag skriver, haha. (Dessutom kommer jag nog oftast skriva från min surfplatta med touch-knappar, och alla vet ju hur bra det går då.)
Men jag orkar inte riktigt bry mig om det heller, bara det står någonting.

Ja det var allt för nu, för 5 minuter sedan blev det söndag, vilket betyder att jag åker i morgon! Galet!

Bilden som är med här någonstans i inlägget är på mig och en av mina bästa vänner Sanna(till vänster), tagen under en fruktansvärt bra Arvika Hamnfest. Kommer sakna den tösen <3

Okej, see you when I see you, peace out!
/ Anna

Kommentera här: