Nah Trang

Blir väldigt kort om Nah Trang eftersom vi åkte efter en natt.
 
Men första spenderade vi dagen på motorcyklar (eller mopeder kanske).Väldigt fint, vi åkte ut till en "ap-ö" med ja, apor som enda attraktion, lite knepig grej men dom var ju söta.
 
Sedan stannade vi till på lite olika ställen där det var fin utsikt, och åt lunch på en lokal resturang.
 
Vi åkte nästan lite "off road", eller det var som en väl, med mycket gropar, gegga och stenar. Väl framme promenerade och hikeade oss fram till ett fint vattenfall med en pool framför, eller vad ska säga ni fattar, där man kunde hoppa i och bada och hålla på. Roligt! Sedan tillbaka och tillbaka.
 
Sen åkte vi också till så kallade hot springs. Alltså varmvattenskällor. Vi blev lite förvånade när vi kom in och det var bara en stor vanlig pool. Men det fanns ju ingen annanstans att gå så vi hoppade i, och varmt var det så antagligen hade dom byggt upp hela stället runtomring källorna och det var sånt vatten. SÅ SKÖNT! Vi ville inte gå upp men tillslut var vi tvungna. Photobombade lite ryskar också, hihi. 
 
Sist skulle vi till nåt fint tempel men vi kände oss lite stressade, eftersom våran guide också skulle bjuda oss på kaffe innan vi åkte tillbaka och vi hade ju en buss att passa, så vi bad våran guide om att åka tillbaka in till Nah Trang. Lite trafikkörning, väldigt kul. 
 
Ett litet stopp på det miniminiminicafét vår guides bror hade, där jag lärde mig att iskaffe med mjölk är faktiskt gott, kanske mest för att mjölken är condenserad och är jättesöt. 
 
Sedan var vi tillbaka vid hostele, HQ Café, där jag bokade bäddar till mig och Chris, Julia köpte mexicanst, jag åt lite nudlar och salami och köpte färdkost, Snickers <3, och Chris var lite i sin egen värld som vanligt. 
 
Nu skulle vi alltså ta nattbuss till Hoi An, skräddarnas stad. (Vet inte alls om man säger så men det är ju där man syr upp kläder väldigt mycket iaf.)
 
12 timmar Jippie! Dålig asiatisk teater/musikal/knäppt skränade ut ur högtalarna och skärmarna gjorde ont i ögonen. Dom packade våra väskor i gångarna istället för i packutrymmet, så gick dom på dom sen. Och så några vietnamesare som sov på golvet också. Jag hade tur och var i mittenraden (det var faktiskt en sån bra sovbuss) men dom vid fönstrena frös ännu lite mer, några som snarkar och varje gång nån öppnade toadörren stank det(Chris tyckte det var svårt att hålla balansen och hade kissat i papperkorgen  istället, fint va).

Kommentera här: