26.02.2013

Klockan har precis slagit om till den 26e, men för mig är detta inlägg för måndagen.
 
Så det där med varje dag och foto gick ju inte särskilt bra, men här är ett inlägg iaf, med bilder på vad jag ätit (bl.a) idag.
 
Först ska jag påpeka att jag inte är någon matperson. Jag tycker det är trist och tar lång tid att göra den, och allt man vill äta är bara onyttigt. Men jag försöker vara så nyttig jag kan, även fast det blir mycket samma, som kanske inte är det nyttigaste ändå. Så sådana här matinlägg kommer bli sällsynt på denna blogg.
 
En klassisk snabb-matsmiddag a lá Anna är följande, stekt köttfärs, stekt ägg, gurka och creme fraiche:
 
Sen ville jag äta något tefter träning, var sjukt sötsugen så jag tänkte kvarg med frukt i. Det blev mest äpple och päron med lite kvarg, ingen hit, skippar päronen nästa gång tror jag. Men här är en bild (detta med bildstorlekarna har jag som synes inte helt fått grepp om än, ber om ursäkt)
 
jag hoppas detta ska bli intressantar i framtiden alltså, emn det är svårt.
Jaja, gonatt
 
 
Bye
 

23.02.2013

Hemma i Sverige. Sitter vid den datorn jag hade innan jag fick min nya smidiga fina i julklapp.
Hittade bilder på frisyr-inspiration då jag verkligen behöver klippa mig, mycket. Vill inte alls men mitt hår är så fruktansvärt slitet så det finns liksom nästan inte nånting i topparna. Så från att ha hår till midjan ungefär måste jag klippa lång page för att det ska bli frächt. Men vill inte alls.
 
Så här tänker jag mig iaf(superdåliga bilder men):
 
 
Ikväll blir det Melodifestivalen. Som jag tycker är helt okej om man bortser från bidragen. Men jag tycker att Gina och Danny gör ett bra jobb och mellanaktsnr är proffsiga och bra.
 
Ska se om jag kan ta lite kort i morgon också.
 
Bye

00.07

Attans, jag missar precis 00.00. Jaja, nästan iaf. Jag har bestämt mig för att försöka lägga upp ett inlägg om dagen, kommer inte bli särskilt intressant men känner att jag måste komma in i hela grejen lite.
 
Så det enda jag tänkte skriva nu innan jag går och lägger mig (ska upp tidigt i morgon för att ta tåget till Sverige),
är att berätta att jag såg filmen "The Lucky One" ikväll. Kärleksfilm, inte helt fel. Bjuder också på 3 bilder med den väldigt stiliga och råsnygga pojken som spelar huvudrollen, Zac Efron.
Enjoy!
 
 
Bye